Accenture banner
Accenture slider photo
Accenture slider photo
Accenture slider photo
Accenture slider photo
Accenture slider photo
Accenture slider photo
Accenture slider photo

Accenture on johtava globaali strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys.

Pitkäaikainen kokemuksemme ja vankka osaamisemme kattavat yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet. Accenture auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja luomaan sidosryhmille kestävää arvoa. Yhtiön yli 373 000 ammattilaista ja maailman laajin toimitusverkosto palvelevat asiakkaita yli 120 maassa kehittäen innovaatioita ja uusia toimintamalleja entistä kestävämmän maailman hyväksi.

Accenture tarjoaa niin vastavalmistuneille kuin pitkän linjan ammattilaisillekin monipuoliset uramahdollisuudet kansainvälisessä ja innostavassa työympäristössä.

Kysymyksiin vastaa: Jessica Enholm, Talent Acquisition Lead

Miten haluat, että työnhakija lähestyy yritystänne?

– Mieluiten avoimien hakujen kautta. Työpaikkailmoituksissamme on ohjeet, kuinka meille voi hakea.

Millaisen koulutuksen tehtävä vaatii?

– Yleisesti voi sanoa, että ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutuksen. Vaatimukset kuitenkin vaihtelevat tehtävistä riippuen.

Kuinka merkittävää muutoin hankittu osaaminen on koulutukseen nähden?


– Tämäkin riippuu tehtävästä ja sen vaatimustasosta. Vastavalmistuneiden kohdalla jokin työkokemus ja näyttö omasta aktiivisuudesta ovat tärkeitä. Aktiivisuus voi tarkoittaa esimerkiksi työskentelyä tai järjestö- ja urheiluseuratoimintaa.

Kannattaako hakemuksessa painottaa enemmän henkilökohtaisia ominaisuuksia vai työn tai koulutuksen kautta kertynyttä pätevyyttä?

– Sekä että ja jälleen riippuu myös siitä tehtävästä johon hakee.

Miten kuvailisit itseäsi haastattelijana?

– Uteliaana ja kuuntelevana. Pyrin ymmärtämään hakijan taustoja syvällisesti muun muassa esimerkkien kautta.

Miten työhaastatteluun kannattaa pukeutua?

– Siisti ja arvokas olemus tekevät vaikutuksen, mutta ei kannata ylipukeutua.

Mitä työhaastatteluun kannattaa ottaa mukaan?

– Yleensä pyydämme lähettämään tärkeät dokumentit etukäteen. Silti on hyvä ottaa mukaan kansio, jossa on kaikki koulu- ja opintotodistukset, työtodistuksia ja mahdollisia suosituskirjeitä.

Osoittaako työnhakija olevansa aktiivinen, jos hän soittaa itse haastattelun jälkeen vai onko se ennemminkin häiritsevää?

– Isossa konsultointifirmassa hakijamäärät ovat todella isoja, joten rekrytoijat voivat olla vaikeasti tavoitettavissa. Sähköpostitse kannattaa olla yhteydessä jos haluaa kiittää haastattelusta tai kysyä prosessista.

Kuinka kauan on realistinen aika odottaa myöntävää vastausta tai kutsua jatkohaastatteluun?

– Haastattelun jälkeen pyrimme tekemään nopeita päätöksiä mahdollisesta jatkohaastattelusta kahden viikon sisällä.

Kuinka nopeasti työntekijä voi yleensä aloittaa työt?

– Otamme huomioon työntekijän omat toiveet, kuten irtisanomisajan. Yleisesti voidaan sanoa, että aloitus ajoitetaan mielellään kuukauden alkuun, jolloin järjestämme orientaation uusille työntekijöille.

Millaiset työajat yrityksessänne on ja kuinka hyvin ne joustavat muun elämän mukaan?


– Meillä on pääasiassa projektitöitä, joten työaika vaihtelee. Pyrimme siihen, että työntekijämme saavat yhteen sovitettua hyvin muun elämän ja työn. Panostamme hyvin paljon työssä jaksamiseen meidän oman MyWellbeing-ohjelman kautta.

Maksetaanko tehtävästä työehtosopimuksen mukaista vähimmäispalkkaa vai onko yrityksessänne tapana neuvotella henkilökohtaiset palkat?

– Harjoittelijoille maksamme palkkaa opiskelijajärjestöjen suositusten mukaisesti opintopisteistä riippuen. Palkkaus riippuu meillä kokemuksesta, työntekijän osaamisalueesta ja uratasosta jolla työntekijä meillä aloittaa.

Kuinka hyvät mahdollisuudet palveluksessanne on uralla etenemiseen?

– Meillä urakehitykseen panostetaan vahvasti. Jokaisella työntekijällä on oma uravalmentaja, joka aktiivisesti tukee uralla etenemistä.

Accenture

Accenture logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Helsinki
Osoite: Porkkalankatu 5, 00101 Helsinki

Avoimet työpaikat

Jätä arvostelu