Caruna banner
Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 150 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti verkkoamme, jotta se toimii mahdollisimman hyvin kaikissa olosuhteissa myös tulevaisuudessa.

Carunassa työskentelee noin 270 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 1 800 työntekijää eri puolilla Suomea. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia Espoon Leppävaarassa olevaan toimipisteeseemme. Carunan suurimmat toiminnot ovat verkon suunnittelu ja rakennuttaminen, asiakaspalvelu ja verkon käyttö, joissa tarvitaan sähköteknisen osaamisen lisäksi kaupallista ja asiakaspalveluosaamista. Myös IT on keskeisessä roolissa ydinliiketoimintaa tukevien järjestelmien kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Tarjoamme monipuolisia urapolkuja, vahvaa yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuden kasvaa liiketoimintamme mukana. Omajohtamisen toimintamallin mukaisesti kannustamme jokaista työntekijäämme ottamaan vastuuta, tekemään aloitteita ja kehittämään itseään. Haluamme luoda innovatiivisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja oppia uutta.

Lisätietoja: www.caruna.fi

Caruna

Caruna logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Espoo
Puhelin:  020 520 20
Kotisivu:  www.caruna.fi/
Osoite: Upseerinkatu 2, 02600 Espoo

Avoimet työpaikat