Eficode luo tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja digitaalisia palveluita Helsingissä, Tampereella, Kööpenhaminassa, Tukholmassa ja Göteborgissa yli 220 intohimoisen Devops-, design-, kehittäjä- ja analytiikan asiantuntijan avulla.


Meillä pääset tuottamaan digitaalisia palveluita niiden rakennusvaiheesta lopputuotokseen asti: työmahdollisuuksia on niin palvelumuotoilun, UX/UI-designin, koodauksen, testiautomaation, Devops-auditoinnin kuin käytettävyystutkimuksen parissa. Vai kiinnostaisiko sinua enemmän järjestelmäasiantuntijan erittäin tekninen asiantuntijatyö tai onko taitosi pilvipalveluissa? Työtä tehdään eri mittaisissa projekteissa ja hyvin erilaisissa tiimeissä monipuolisille asiakkaillemme. Asiakkainamme on mm. Elisa, OP, Metso, Suunto, Maanmittauslaitos ja Rovio.


Eficoden jokaperjantaisissa sisäisissä koulutuksissa kuka tahansa voi osallistua mielenkiintoiseen koulutukseen ja jakaa omaa osaamistaan kollegoille. Modernit teknologiat ovat intohimomme. Matalassa organisaatiossa saat paljon vapautta oman työn toteuttamiseen, olipa kyse sitten työvälineiden tai työtapojen valitsemisesta tai projekteista ja työtehtävistä. Perjantaisin eficodelaiset aloittavat aamun yhteisellä aamiaisella - ja viikko päätetään saunoen Kampin kattojen yllä! Meillä on yhteisiä illanviettoja, kerhoja, omia hackathoneja, lajikokeiluja ja teemailtoja: viime aikoina mm. Wellness Wednesdayssa on joogattu ja lautapelikerhossa osallistuttu Global Game Jamiin. Tsekkaa lisää somesta: #efilife

Eficode

Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Muu
Kotisivu:  www.eficode.fi/
Osoite: Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki

Avoimet työpaikat