HOK-Elanto banner

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 600 000 asiakasomistajataloutta.

Vuosittainen liikevaihtomme on yli 1,9 miljardia euroa, ja yritys työllistää yli 6 200 henkilöä. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300.

HOK-Elanto on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista työantajista. Meitä hok-elantolaisia on yli 6000. Joukossamme on niin kaupan ja ravintola-alan ammattilaisia, opiskelijoita kuin pirteitä osa-aikaeläkeläisiä. Välillisesti HOK-Elanto työllistää moninkertaisen määrän pääkaupunkiseutulaisia.

Monimuotoisuus on vahvuus ja haaste: tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ja sovittelemme työtehtäviä ihmisten elämäntilanteiden mukaan. Pidämme tärkeänä, että henkilökuntaa kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista. Maahanmuuttajat ovat tuttu näky toimipaikoissamme.

Yksi neljästä viihtyy talossa yli 10 vuotta, mikä kertoo omalta osaltaan toimivasta työyhteisöstä ja hyvästä hengestä.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemuksesi!

HOK-Elanto

HOK-Elanto logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Helsinki
Puhelin:  +358 10 76600
Osoite: Kaupintie 14, 00440 Helsinki

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä