Mtech Digital Solutions Oy banner
Mtech Digital Solutions Oy on biotalouteen erikoistunut digitaalisten ratkaisujen toimittaja.

Olemme luotettava kumppani, joka tunnetaan innovointikyvystään, hyvästä palvelustaan sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä. Käytössämme ovat kaikki moderniin ohjelmistokehittämiseen, projektitoimintaan ja ICT-ratkaisuihin tarvittavat tiedot ja välineet.

Mtechin toiminta on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Liiketoimintamme ytimessä ovat maatalous ja ruoantuotanto, jotka osana biotaloutta tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia yritykselle ja asiakkaille. Haluamme entisestään laajentaa ja vahvistaa osaamistamme biotalouden digitalisaation erityisosaajana. Liiketoimintamme onkin laajentunut jo Pohjoismaihin, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan. Kansainvälinen yhteistyö tuote- ja palvelukehityksessä on tuonut mukanaan paljon uutta osaamista, näkemystä ja siten mahdollisuuksia kehittää entistä parempia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Teknologista kehitystä vauhdittaa ruoantuotannon digitalisaatio. Hallitsemme myös mobiili-, verkko-, BigData-, sensori- ja IoT-teknologiat, jotka luovat erilaisia mahdollisuuksia kehittää uusia palveluita asiakkaillemme.

Asiakkaitamme ovat biotalouteen kytkeytyvät yritykset, yhteisöt ja viranomaistahot. Kehittämämme IT- ratkaisut ovat sovellettavissa myös muille toimialoille. Olemme toteuttaneet ratkaisuja mm. logistiikkaan, reittioptimointiin ja työnohjaukseen, kasvinviljelyyn sekä eläinten rekisteröintiin, hyvinvointiin, terveyteen, jalostamiseen ja ruokintaan.

Mtechissä työskentelee muun muassa ohjelmoijia, suunnittelijoita ja asiakaspalvelijoita. Haemme jatkuvasti uusia osaajia mukaan joukkoomme. Avoimen hakemuksen voit jättää myös sivuillamme osoitteessa: http://www.mtech.fi/fi/hakemus

Lue Tulevaisuuden työpaikat –lehden juttu meistä ja uudesta teknologiajohtajastamme 

Mtech Digital Solutions Oy

Mtech Digital Solutions Oy logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Vantaa
Puhelin:  020 747 2300
Kotisivu:  www.mtech.fi
Osoite: Urheilutie 6 01370 Vantaa

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä