Stadium Oy banner
Stadium Oy slider photo
Stadium Oy slider photo
Stadium Oy slider photo
Stadium on monipuolinen urheiluareena, josta löydät laajat valikoimat urheiluvälineitä ja urheilumuotia niin aikuisille kuin lapsillekin. Stadium aloitti toimintansa Ruotsissa nimellä Spiralen Sport vuonna 1974. Ensimmäinen Stadium-konseptin myymälä avattiin Tukholmassa 1987. Tänä päivänä Stadium liikkeitä on Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Myymälöitä Stadiumilla on tällä hetkellä yhteensä n.150 kpl.

Myymälän arjelle on ominaista kova vauhti, useat asiakaskohtaamiset ja nopea päätöksenteko. Kaikki päivät ovat erilaisia. Kuten urheilussakin, myymälässä kaikkien pitää tehdä töitä yhtenä joukkueena ja pyrkiä samaan tavoitteeseen. Tyytyväiset asiakkaat ovat tavoitteemme! Haluamme innostaa ihmisiä liikkumaan ja ylittää heidän odotuksensa asiakaspalvelussa. Se tarkoittaa, että olemme myymälässä selvittääksemme asiakkaiden tarpeet ja auttaaksemme heitä löytämään oikeat tuotteet.

Tärkeintä on, että henkilökunnallamme on hauskaa yhdessä! Henkilöstöömme kuuluu monenlaisia myyjiä. He ovat eri-ikäisiä energisiä ja aktiivisia stadiumilaisia, jotka pitävät ihmisistä, asiakaspalvelusta ja liikunnasta.

Etsimmekin jatkuvasti oma-aloitteisia henkilöitä, jotka ovat uteliaita ja ajattelevat asiakaskeskeisesti.

Tutustu myymälän eri rooleihin:

Keskikokoisessa Stadium-myymälässä työskentelee noin 15 henkilöä.

Myymäläpäällikkö
Myymäläpäällikkömme vastaa henkilöstöstä, työympäristöstä ja myymälän kannattavuudesta. Tämä vastuu tarkoittaa, että myymäläpäällikkö näkee jokaisen yksittäisen työntekijän ja valmentaa häntä, ymmärtää samanaikaisesti kokonaisuuden ja johtaa myymälää Stadiumin liikeidean ja konseptin mukaan asetettuja tavoitteita kohti.

Tiimivetäjä / Sales Leader
Stadiumin tiiminvetäjä toimii myymäläpäällikön oikeana kätenä päivittäisessä vuoron ohjaamisessa ja myynnin seuraamisessa. Yhdessä tiimivetäjäparin ja myymäläpäällikön kanssa he kehittävät ja johtavat myymälän toimintaa. Tiiminvetäjän tehtävänä on kannustaa ja ohjata myyjiämme asiakaspalvelussa ja myynnissä. Seurata myynnin avainlukuja ja reagoida niihin osallistuttamalla myyjiä. Hänen vastuullaan on myyntitavoitteet ja henkilökunnan kouluttaminen myymäläpäällikön ja muiden myyjien avulla. Tärkein tehtävä on asiakaspalvelu myymälässä. Hän innostaa ja kannustaa muita omalla aktiivisella asenteellaan.

Visual Sales Leader
Visualisti / Visual Sales Leader vastaa Stadiumin visuaalisen konseptin toteuttamisesta, myymälän visuaalisesta ilmeestä ja ajankohtaisuudesta. Tavoitteena on edistää myyntiä visuaalisin keinoin. Muiden työntekijöiden kouluttaminen ja perehdyttäminen ovat osa tehtävää. Tärkeitä työtehtäviä ovat myös aktiivinen myynti ja asiakaspalvelu. Työ vaatii visuaalista silmää, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja järjestyksen tajua. Visualistimme ovat kiinnostuneita urheilumuodista ja -trendeistä. He ovat tavoiteorientoituneita ja haluavat tiimin kanssa saavuttaa tuloksia.

Varastotyöntekijä / Myyjä
Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat päivittäisten varastorutiinien toimivuus: saapuneiden toimitusten vastaanottaminen, kuorman purku ja tuotteiden hyllyttäminen. Juokseva inventointi, varaston siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen kuuluvat myös jokapäiväisiin tehtäviin. Haluat varmistaa, että oikea tuote löytyy oikeaan aikaan myymälästä. Ensisijaisesti varastotyöntekijä työskentelee varaston puolella, mutta tämän lisäksi hän toimii tarpeen tullen myymälässä myyjänä. Varastotyöntekijämme ovat tehokkaita, tarkkoja ja oma-aloitteisia. Viihtyäkseen tässä työssä, työntekijämme tulee nähdä varasto koko myymälän sydämenä. Läheisellä yhteistyöllä myymälän kanssa, hän parantaa asiakaspalvelua myymälässä. Kokemus varastotyöstä ja englanninkielentaito katsotaan tässä työssä eduksi.

Team Sales Myyjä
Team Sales on Stadiumin seuramyynnin erikoisosasto. Autamme urheiluseuroja varustepuolella ja tarjoamme kokonaisratkaisuja, jossa palvelu on avainsanana. Team Sales myyjän tehtävä on olla aktiivisesti yhteydessä seuroihin, luoda yhteistyösopimuksia ja palvella heitä koko tuotetilausprosessin läpi (tilaukset, painatukset, noudot). Myyjämme tulee tekemään töitä myymälän Team Sales valikoiman kanssa ja hän vastaa esittelyhuoneesta (showroom) omassa myymälässään. Hän huolehtii Team Sales varastosta ja työskentelee tarpeen tullen myös myymälässä.

Kokoaikaiset myyjät
Tehtävänä on palvella ja innostaa asiakkaita koko myymälässä. Myyjämme työskentelevät koko myymälässä vaate puolelta urheiluvälineisiin ja kassalle. Aktiivinen myynti ja asiakaspalvelu ovat tärkeimpiä tehtäviä. Myyjiltämme odotamme positiivista ja reipasta otetta työhön.

Osa-aikainen myyjä / Extra työntekijä
Tehtävänä on palvella ja innostaa asiakkaita koko myymälässä. Osa-aikaiset myyjämme työskentelevät tarpeen mukaan joko urheiluväline- tai urheiluvaatepuolella. Kaikki myyjämme työskentelevät kaikilla myymälän osastoilla kassalta kenkäosastoon. Aktiivinen myynti on tärkein tehtävä.

Stadiumin historiaan voit tutustua tarkemmin tästä: https://www.stadium.fi/cms/nain-kaikki-alkoi

Stadium Oy

Stadium Oy logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Muu
Puhelin:  0207900200
Kotisivu:  ura.stadium.fi/
Osoite: Sinimäentie 8,02630 espoo

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä
Jätä arvostelu