Stockmann banner
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann slider photo
Stockmann-konserni on vuoden 2015 alusta alkaen rakentunut kolmesta liiketoimintayksiköstä, jotka ovat tavarataloihin ja verkkokauppaan keskittyvä Stockmann Retail, kiinteistöliiketoimintaa harjoittava Real Estate ja muotiketju Lindex.

Panostamme nyt ja jatkossa tärkeimpään eli asiakaskokemukseen. Tavoitteenamme on toiminnan ketterä kehittäminen, mikä näkyy asiakkaille uusina elämyksinä, entistä parempana laatuna, ajankohtaisina tuotteina ja kampanjoina sekä asiakasta paremmin palvelevina ratkaisuina.

Stockmannin taival pienestä kaupasta kansainväliseksi vähittäiskauppakonserniksi on tarjonnut henkilöstölle monipuolisia työtehtäviä ja ennen kaikkea runsaasti erilaisia uramahdollisuuksia. Tavoitteemme on olla houkutteleva ja pidetty työnantaja työmarkkinoilla. Lisätietoja www.stockmanngroup.com.

Nuoret mukaan ideoimaan tulevaisuuden Stockmannia: InnoDay 11.5.2016

Stockmann ja nuorten ajatushautomo Innokampus ovat sopineet vuoden mittaisesta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on kehittää ja ideoida Stockmannille uusia palvelukonsepteja yhdessä nuorten kanssa. Stockmann on yksi Innokampuksen pääyhteistyökumppaneista.

Stockmannin ja nuorten yhteistyö tapahtuu Innokampuksen järjestämissä työpajoissa toisen asteen oppilaitoksissa, tapahtumissa sekä Innokampuksen joukkoinnovointimenetelmällä: opiskelijasolujen avulla. Stockmann on mukana myös 11.5.2016 Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävässä nuorten valtakunnallisessa innovaatiotapahtumassa InnoDayssä.

Mikä on InnoDay?

InnoDay on ainutlaatuinen, maailman suurin nuorten joukkoinnovointitapahtuma, johon odotetaan paikalle jopa 8 000 nuorta. InnoDay-tapahtumassa nuoria valmennetaan työelämän keskeisiin taitoihin, ideointiin ja innovointiin, sekä esitellään nuoria menestyviä innovaattoreita ja yritysjohtajia.

Tapahtumassa on mukana puhujia suomalaisen elinkeinoelämän huipulta. Paikalla ovat mm. Wolt-start-upin perustaja ja toimitusjohtaja Miki Kuusi, Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutinen sekä Digitalist Networkin perustaja Ville Tolvanen. Puheenvuorojen ja paneelikeskustelujen lisäksi tapahtumassa esiintyvät myös JVG ja Roope Salminen. Monipuolinen tapahtumapäivä huipentuu Hjallis Harkimon BusinessKampukseen, jossa nuoret ja Hjallis haastavat toisensa ja paras nuorten bisnesidea palkitaan.

Stockmann kutsuu nuoret mukaan InnoDayhin ja ideoimaan tulevaisuuden Stockmannia!

Lisätietoja: inno.stockmann.com

Lue lisää Innokampuksen toiminnasta Innokampuksen kotisivuilta. Lisätietoa InnoDaystä löydät tapahtuman kotisivuilta.

Lue myös Innokampus-yhteistyön aloituksesta julkaistu tiedote:Nuoret ideoimaan tulevaisuuden Stockmannia (11.4.2016)

 

Stockmannin ja Innokampuksen vuoden mittaisen yhteistyön etenemistä voit seurata somessa @stockmanncom #nuortenstocka ja #ungastocka


Stockmann

Stockmann logo
Arvosana:
0
Arvostelua:
0

Sijainti: Muu

Avoimet työpaikat

Jätä arvostelu