Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 550 osaajan voimin Suomessa. Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Inspecta on osa ACTA*-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4000 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.com.

Inspectan johtava asiantuntija Pekka Friberg tutkii eri menetelmin rakenteiden kuntoa. Pekka kertoo, että asiantuntijoidemme käytössä ovat modernit työvälineet ja tutkimuslaitteet. Hänen pitkän uransa aikana erilaiset mittaustekniikat ovat kehittyneet kovasti, mutta perusasiat kuitenkin pysyvät.

– Vanhat rakennustavat ja rakennusfysiikka pitää tuntea. Vanhoissa rakenteissa tulee vastaan asioita, jotka on vain tiedettävä.

Pekka nauttii erityisesti moniongelmaisista kohteista, jotka haastavat paljon nähneen konkarin.

– Haasteet ovat työni suola. Kovasti tykkään myös siitä, että minulta tullaan kysymään neuvoja. Annan mieluusti tietoni ja kokemukseni kollegoiden ja asiakkaiden käyttöön.

Asiantuntemustaan pääsee Inspectassa soveltamaan käytännössä ja toisaalta koko ajan oppii uutta. Pekka kertoo, että jatkuvasti selvitetään, miten tutkimusmenetelmiä voisi soveltaa yhä monipuolisemmin.

– Kollegoiden kanssa yhdessä pohdimme myös sitä, miten Inspectan muut menetelmät sopisivat rakenteiden ja kiinteistöjen tutkimiseen. Inspectan laaja osaaminen ja palvelutarjonta luovat ainutlaatuisen työskentely-ympäristön.

Helena Louhelainen toimii Inspectassa kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimusten Etelä-Suomen aluepäällikkönä ja luo innostavalla esimiestyöllään edellytykset asiantuntijoiden onnistumiselle. Mielenkiintoisimpina asioina omassa työssään Helena pitää monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuutta kehittää toimintaa.

– Mukavinta on työskennellä eri alojen ammattilaisten parissa ja oppia heiltä uutta.

Helena toteaa, että Inspecta on luotettava työnantaja kasvavalla liiketoiminta-alueella.

– Inspectassa on ilo työskennellä, koska täällä on kuunteleva ja keskusteleva työilmapiiri. Hyvä yhteistyö syntyy luottamuksesta, avoimuudesta sekä halusta tehdä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä sisältöön sekä kaikki edellytykset kehittyä ammatissaan. Työ Inspectassa sopii hyvin henkilölle, jolle sanat turvallisuus, laatu ja kestävä kehitys kuvaavat tapaa toimia.

Katso Inspectan avoimet työpaikat tästä

EI KOMMENTTEJA